New Mazda 3

EUROPESE PREMIERE AUTOSALON BRUSSEL

New_M3_voorkant_-schuin_google

Na lang wachten is de nieuwe Mazda 3 eindelijk onthuld op de Motorshow in Los Angeles. Je ziet duidelijk dat er veel design elementen overgenomen zijn van de "Kai" Conceptcar wat maakt dat het een prachtige sportieve hatchback geworden is en een iets meer stijlvollere sedan.

Vanaf 19/01 kunt u de nieuwe Mazda 3 gaan bewonderen op het autosalon in Brussel.  Bij ons zal hij vanaf Maart beschikbaar zijn.

Er zullen 2 benzine motoren en 1 diesel motor beschikbaar zijn.  Gekoppeld aan een manuele of een automatische versnellingsbak en ook het I-ACTIVE AWD systeem zal als optie verkrijgbaar zijn.

De benzine motoren zijn de gekende Skyactive G met 122pk en de revolutionaire Skyactive X motor met 181 pk.  Deze motor combineert de beste eigenschappen van de benzine motor met de beste eigenschappen van de diesel motor.  Dit geeft een aanzienlijk lager verbruik dan de huidige benzine motoren en toch veel koppel bij lage toeren en een hoger vermogen.  Deze eigenschappen zullen alleen maar bijdragen aan meer rijplezier.  Terwijl de meeste merken zich richten op downsizen en hybride en elektriche wagens gaat Mazda niet met de stroom mee en laat zien dat er misschien nog andere en betere oplossingen zijn.

Voor meer info kunt u bij ons terecht of op de Mazda stand op het autosalon.