Ontdek ons geëlektrificeerde gamma, nu met 6 jaar garantie

Profiteer in onze showroom van de saloncondities, verlengd in februari

Mazda_EV_Range-_Grote_foto_BMS23_artikel

Een voertuig vinden dat volledig bij uw levensstijl past, is nog nooit zo uitdagend geweest als vandaag. Het gebruik van uw wagen is volledig persoonlijk. Vandaar dat wij bij Mazda een breed gamma van geëlektrificeerde motorisaties aanbieden, aangepast aan ieders noden. Spring gerust eens binnen om over salonvoorwaarden te praten...

Met de nieuwe plug-inhybride CX-60, de mild hybrid CX-30 of CX-5 en de 100% elektrische MX-30 kunt u kiezen voor de aandrijving die bij uw specifieke situatie of overtuiging past. Het resultaat: een reële verlaging van uw CO2-uitstoot over de volledige levenscyclus van uw wagen. En individuele oplossingen waar iedereen beter van wordt.

Benieuwd naar welk model het beste bij u past? Ontdek het hieronder!

ELEKTRISCH

MAZDA MX-30, KLAAR VOOR EEN SPANNENDE KENNISMAKING?

Zijn opvallende design met ‘freestyle’-deuren springt meteen in het oog. Maar wist u dat zijn mooie interieur gebruikmaakt van de meest duurzame materialen? Als u wil weten hoe ‘vegan’ zetelbekleding of echte kurk op de middenconsole eruitziet: stel de MX‑30 van uw dromen meteen samen of kom gewoon langs in de showroom. 

Plug-In Hybride

Mazda CX-60, JAPANS VAKMANSCHAP EN RIJPLEZIER A LA CARTE

Dit nieuwe vlaggenschip heeft alles in zich wat al 100 jaar het DNA van Mazda uitmaakt. Zo verleidt de All-New Mazda CX-60 met een verfijnd design en materialen die getuigen van authentiek Japans meesterschap. De plug-in hybride motor combineert de krachtige 2,5-liter benzinemotor samen met de elektromotor voor een opwindende rit, met typisch ‘Jinba Ittai’-rijplezier.


Mild-Hybrid

Mazda CX-5, ONTWORPEN VOOR ALLE WEGEN VAN HET LEVEN

Waar het leven u ook brengt, de Mazda CX-5 combineert een prettige rijdynamiek met een laag verbruik door de brandstof besparende technologie Mazda M Hybrid. Deze SUV biedt naast rijplezier ook geavanceerde veiligheidstechnologieën en is op maat van actieve gezinnen. Het adembenemende ontwerp gaat nergens onopgemerkt voorbij.

Mazda CX-30, SUV OF COUPÉ? HET IS MAAR HOE U HET BEKIJKT

Open de elektrische achterklep en u vindt een zee van ruimte. Stap in en ontdek een luxueus interieur en innovatieve i‑Activsense veiligheidssystemen. En als bestuurder geniet u van een dynamisch weggedrag en verbluffende prestaties dankzij Mazda’s mild hybride-technologie en G‑Vectoring Control. Zo komt perfectie wel erg dichtbij.

Mazda3, RIJPLEZIER EN KLASSE À LA CARTE

De Mazda3 verleidt als hatchback en als sedan met een meermaals bekroond design. Maar hij pakt ook uit met een revolutionaire e‑Skyactiv X benzinemotor met mild hybride-technologie en G‑Vectoring Control. Het resultaat? Adembenemende rijsensaties die al even verleidelijk zijn als zijn lijnenspel.

Mazda2, EEN STADSWAGEN MET SPORTIEVE AMBITIES

Onder de motorkap zorgt de mild hybride-technologie voor een extra vlotte en zuinige rijervaring. Zijn remassistent voor de stad en geavanceerde dodehoekassistent zorgen voor u, terwijl MZD Connect met Apple CarPlay® u met alles en iedereen verbonden houdt. Zo vormt hij de ideale match met een dynamische levensstijl.

Conventioneel

MAZDA MX-5, DE LEGENDE LEEFT

De MX-5 toont als geen ander dat ‘authentiek’ perfect te rijmen valt met ‘innovatief’. Want net als elke moderne Mazda is hij voorzien van onze i‑Activsense veiligheidssystemen en de meest geavanceerde (comfort)technologie, voor nog meer rijplezier. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rijstrookassistent, een geavanceerde dodehoekassistent, zetelverwarming en Wireless Apple CarPlay®?

In Fbruari verlengen we de saloncondities. 

laatste kans dus VOOR EEN OFFERTE OP MAAT MET SALONCONDITIES.

Fuel consumption icon 0,0 - 7,6 (L/100KM) - CO2 emission icon 0 - 173 (G/KM) (WLTP)


Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

 GEEF VOORRANG AAN VEILIGHEID 

Milieuwetgeving (K.B. 19.03.04). www.mazda.be.


Info en voorwaarden in de showroom. De vermelde waarden zijn gebaseerd op de WLTP-test methode en gelden voor de Mazda MX-30, Mazda CX-60 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Rhodium White), Mazda CX-5 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal) Mazda CX-30 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal), Mazda3 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal), Mazda2 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal) en Mazda MX-5 (afgebeeld in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal). V.U.: Mazda Motor Logistics Europe NV, handeldrijvend onder de naam Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: 0406.024.281. Rekeningnummer: BE21 3200 0698 7003. Contact: info-be@mazdaeur.com. www.mazda.be.

Al onze nieuwe wagens genieten vanaf heden van 6 jaar garantie of 150.000 km, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. lees meer op mazda.be