Onze diensten

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw wagen maar ook aan u.

Onderhoud & herstellingen

Onderhoud & herstellingen

In handen van experts

Door Mazda opgeleide technici onderhouden uw Mazda volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met onze transparante prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw digitaal onderhoudboekje houden we minutieus bij.

Ruitenwissers

Ruitenwissers

Houd uw zicht scherp

Regen, sneeuw, vrieskou, … uw ruitenwissers krijgen het in ons land vaak hard te verduren. Nochtans is goed zicht essentieel voor een veilige rit. Door alert te zijn en uw ruitenwissers tijdig te laten vervangen, gaat u steeds veilig de baan op. 

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Altijd gerust op weg

Bovenop 3 jaar of 100.000km algemene garantie, geniet uw nieuwe Mazda 3 jaar lang gratis Mazda-wegbijstand in heel Europa. En zelfs de volledige levensduur van uw Mazda, zonder beperking van kilometers of leeftijd, op voorwaarde dat u de voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren volgens de voorschriften van Mazda.

Spreek met ons over Mazda Insurance voor een verzekering met uitgebreide dekking aan scherpe tarieven.

PRIVATE LEASING

PRIVATE LEASING

RELAX MET PRIVATE LEASE

Naast aantrekkelijke leasingformules voor professionals, bieden we ook leasing aan voor particulieren. U hoeft enkel de wagen van uw dromen te kiezen en de looptijd en aantal kilometers te bepalen, wij doen al de rest. Omdat u een vast maandbedrag betaalt zonder extra kosten, rijdt u volledig zonder zorgen.